• Fraktfritt
1

Tristar Vifteovn Portabel Digital • Tristar • KA-5084

Varenummer: KA-5084
399,-
På lager
Tristar Vifteovn Portabel Digital
Praktisk og lettplassert vifteovn som passer perfekt i mindre rom der man vil ha litt ekstra komfortvarme. Den kompakte størrelsen gjør det enkelt å ta med vifteovnen dit du vil og krever ingen komplisert installasjon. Passer best i rom opptil 15 kvm. Utstyrt med kraftige keramiske varmeelementer, innebygd timer og to viftemoduser. Det er bare å sette i stikkontakten og la varmen spre seg!

Mer informasjon

Tristar Vifteovn Portabel Digital

Vifteovn for tilkobling til støpsel med programmerbar timer. Kompakt stikkontaktvarmer med kraftig keramisk varmeelement gir varme i et kompakt format. Koble enheten direkte til stikkontakten, velg ønsket viftehastighet, og still inn timeren.

Innebygde sikkerhetsfunksjoner:

- Sikkert keramisk varmeelement

- Varmeavledende kabinett i plast

- Automatisk avslåing

- Ikke egnet for bruk i våtrom

- PTC keramisk element

- Overopphetingsvern

 

Spesifikasjoner:

- Regulerbar termostat fra 15 °C til 32 °C

- 12-timers programmerbar timer

- Digitalt LED-display

- Stillegående

- Regulerbar hastighet i to trinn

- 400 W (forbruk ved maks. effekt 0,4 kWh)

Abonner på vårt nyhetsbrev!
Meld dig til nyhetsbrevet vårt og få eksklusive tilbud.
Fyll i din e-postadresse...
Blekk og tonerKontorElektronikkStøvsugerposerLyspærerHPCANONEPSONLEXMARKBROTHERSAMSUNGDELLOKIRICOHXEROXKontorrekvisitaSkriverpapirSkriverHusholdBlokk og papirDatarengjøringKonvolutter og emballasjeMapperMerkingPenner og tegnerekvisitaPermer og registerSkrivebordsprodukterLamineringMinikalkulatorTapeLimPost-itPlastsekkerBordstativBrevkurvStiftemaskin og heftestiftBinders og gummistrikkSaks og skjæremaskinKorrekturlakk og korrekturrollerHullemaskinTidsskriftssamlerSkriveplate og SkriveunderlagErgonomiWhiteboardFotopapirKopieringspapirSpesialpapirEtikettskrivereServeringOppvaskHygienepapirRengjøringsmiddelDesinfeksjonMobiltilbehørTilbehør til datamaskinerTilbehør til nettbrettHodetelefoner og høyttalereKablerBatterier og ladereMobildeksel og futteral iPhoneMobildeksel og futteral SamsungSkjermbeskyttereLadere og kablerPowerbanksMinnekortMobilholderHandsfreeFM-sendereRengjøring mobilStyluspenDatamusDataveskerTastaturHarddiskUSB-minneUSB-hubHeadsetGamingLadereDatarengjøringWebkameraerDeksel og futteralRengjøring nettbrettLadere & kablerPowerbanksMinnekortHoldereStyluspenIn-ear øretelefonIn-ear øretelefon (medium)Over-ear øretelefon (stor)Sport og treningTrådløse hodetelefonerBarnehodetelefonerTrådløs høyttalerePC-høyttalereBildeSoundDataStrømLadere og solcellerAdaptere og omformereAlkaliske batterierOppladbareBatterier til høreapparatBatteriladereKnappecellerPowerbanksRøykvarslereTilbehør til støvsugerRengjøringsprodukterRobotstøvsugerELECTROLUXVOLTAMIELESIEMENSBOSCHAEGPHILIPSNILFISKMELISSAHUGINHEPA-filterØvrige filtreMunnstykker og børsterRør og slangerDuftekulerRengjøringsmiddelRengjøringsprodukterAvfallsposerMikrofiberkluterKjøkkenrengjøringRoborock tilbehørLyskilderØvrige lamperLED-pærerHalogen-pærerGlødepærerArbeidsbelysningSykkellys