• Fraktfritt
2

Avfallsposer Brabantia O, 30L 40/RL • Brabantia • 124846

Varenummer: 124846
Produsentens art.nr.: 124846
149,90 kr
På lager
Avfallsposer Brabantia O, 30L 40/RL
Perfekt passform - nøyaktig tilpasset Brabantia avfallsbeholder. Enkel å lukke og bære - med integrert snøring. Laget av ekstra sterk kvalitetsplast (HDPE). Totalt 40 avfallsposer som passer perfekt til en 30 liters søppelbøtte, spesialtilpasset til Bo sin pedalbøtte eller Bo Touch Bin 2x30L.

Mer informasjon

Avfallsposer Brabantia O, 30L 40/RL

Brabantia PerfectFit avfallsposer er perfekt skreddersydd for å passe til din Brabantia avfallsbeholder og lagd for å gjøre livet enklere. Derfor er de ekstra sterke, kommer i en praktisk dispenserpakke og har også et hendig knytebånd! Bare trekk i den for å fjerne posen fra avfallsbeholderen og forsegle den. Er du ikke sikker på hvilken størrelse du trenger? Bare sjekk fargekoden på innsiden av avfallsbeholderen sitt lokk. Fantastiske avfallsposer som passer perfekt til din Brabantia avfallsbeholder.

Abonner på vårt nyhetsbrev!
Meld dig til nyhetsbrevet vårt og få eksklusive tilbud.
Fyll i din e-postadresse...
Blekk og tonerKontorElektronikkRengjøringsmaterialeLyspærerHPCANONEPSONLEXMARKBROTHERSAMSUNGDELLOKIRICOHXEROXKontorrekvisitaSkriverpapirSkriverHusholdErgonomiBlokk og papirLamineringKonvolutter og emballasjeMapperMerkingPenner og tegnerekvisitaPermer og registerSkrivebordsprodukterDatarengjøringMinikalkulatorTapeLimPost-itPlastsekkerBordstativBrevkurvStiftemaskin og heftestiftBinders og gummistrikkSaks og skjæremaskinKorrekturlakk og korrekturrollerHullemaskinTidsskriftssamlerSkriveplate og SkriveunderlagErgonomiWhiteboardFotopapirKopieringspapirSpesialpapirLaserskriverEtikettskrivereDesinfeksjonOppvaskHygienepapirRengjøringsmiddelServeringLaptopstativTastatur og musSitteputer og fotstøtterPersonvern og sikkerhetAndre hjelpemidlerMobiltilbehørTilbehør til datamaskinerTilbehør til nettbrettHodetelefoner og høyttalereKablerBatterier og ladereMobildeksel og futteral iPhoneMobildeksel og futteral SamsungSkjermbeskyttereLadere og kablerPowerbanksMinnekortMobilholderHandsfreeFM-sendereRengjøring mobilStyluspenDatamusDataveskerTastaturHarddiskUSB-minneUSB-hubHeadsetGamingLadereDatarengjøringWebkameraerDeksel og futteralRengjøring nettbrettLadere & kablerPowerbanksMinnekortTastaturHoldereStyluspenIn-ear øretelefonIn-ear øretelefon (medium)Over-ear øretelefon (stor)Sport og treningTrådløse hodetelefonerBarnehodetelefonerTrådløs høyttalerePC-høyttalereBildeSoundDataStrømLadere og solcellerAdaptere og omformereAlkaliske batterierOppladbareBatterier til høreapparatBatteriladereKnappecellerPowerbanksRøykvarslereLadekabel elbilStøvsugerposerTilbehør til støvsugerRengjøringsprodukterRobotstøvsugerELECTROLUXVOLTAMIELESIEMENSBOSCHAEGPHILIPSNILFISKMELISSAHUGINHEPA-filterØvrige filtreMunnstykker og børsterRør og slanger