• Fraktfritt
2
DURABLE alt Brevkurv Durable A4 svart, 1 stk

Brevkurv Durable A4 svart, 1 stk • DURABLE • 7318081567064

Varenummer: 7318081567064
35,90 kr
På lager
Brevkurv Durable A4 svart, 1 stk
Klassisk brevkurv i støtbestandig styrenplast med åpning på kortsiden. Du kan stable. Ytre mål: L 360 x B 257 x H 67 mm.

Mer informasjon

Brevkurv Durable A4 svart, 1 stk

Orden og oversikt i hjemmet eller på kontoret - oppbevar og organiser løse papir i brevkurver. Produktet er sertifisert med miljømerket Blue Angel, som setter høye standarder for miljøvennlig produktdesign og har vært en pålitelig guide for mer bærekraftig forbruk siden 1978. Denne brevkurv er laget av minst 80 % resirkulert plast, og har lang levetid og er i seg selv fullt resirkulerbar. Brevkurvene blir litt forskjøvet fra hverandre når de settes sammen i høyden, noe som gir enkel tilgang til de nedre kurvene. For A4 til C4-format. Mått: 26,3 x 6,6 x 35,8 cm (BxHxD). 1 stk. brevkurv. Kompletter med flere for system og orden i papirene dine.


Spesifikasjoner

Produktet har følgende merkinger: Blue Angel
Abonner på vårt nyhetsbrev!
Meld dig til nyhetsbrevet vårt og få eksklusive tilbud.
Fyll i din e-postadresse...
Blekk og tonerKontorElektronikkRengjøringsmaterialeLyspærerHPCANONEPSONLEXMARKBROTHERSAMSUNGDELLOKIRICOHXEROXKontorrekvisitaSkriverpapirSkriverHusholdErgonomiBlokk og papirLamineringKonvolutter og emballasjeMapperMerkingPenner og tegnerekvisitaPermer og registerSkrivebordsprodukterDatarengjøringMinikalkulatorTapeLimPost-itPlastsekkerBordstativBrevkurvStiftemaskin og heftestiftBinders og gummistrikkSaks og skjæremaskinKorrekturlakk og korrekturrollerHullemaskinTidsskriftssamlerSkriveplate og SkriveunderlagErgonomiWhiteboardFotopapirKopieringspapirSpesialpapirLaserskriverEtikettskrivereDesinfeksjonOppvaskHygienepapirRengjøringsmiddelServeringLaptopstativTastatur og musSitteputer og fotstøtterPersonvern og sikkerhetAndre hjelpemidlerMobiltilbehørTilbehør til datamaskinerTilbehør til nettbrettHodetelefoner og høyttalereKablerBatterier og ladereMobildeksel og futteral iPhoneMobildeksel og futteral SamsungSkjermbeskyttereLadere og kablerPowerbanksMinnekortMobilholderHandsfreeFM-sendereRengjøring mobilStyluspenDatamusDataveskerTastaturHarddiskUSB-minneUSB-hubHeadsetGamingLadereDatarengjøringWebkameraerDeksel og futteralRengjøring nettbrettLadere & kablerPowerbanksMinnekortTastaturHoldereStyluspenIn-ear øretelefonIn-ear øretelefon (medium)Over-ear øretelefon (stor)Sport og treningTrådløse hodetelefonerBarnehodetelefonerTrådløs høyttalerePC-høyttalereBildeSoundDataStrømLadere og solcellerAdaptere og omformereAlkaliske batterierOppladbareBatterier til høreapparatBatteriladereKnappecellerPowerbanksRøykvarslereLadekabel elbilStøvsugerposerTilbehør til støvsugerRengjøringsprodukterRobotstøvsugerELECTROLUXVOLTAMIELESIEMENSBOSCHAEGPHILIPSNILFISKMELISSAHUGINHEPA-filterØvrige filtreMunnstykker og børsterRør og slangerDuftekulerRengjøringsmiddelRengjøringsutstyrAvfallsposerMikrofiberkluterKjøkkenrengjøringRengjøringsmaskinerRoborock tilbehørLyskilderØvrige lamperUtebelysningLED-pærerHalogen-pærerGlødepærerArbeidsbelysningSykkellysSolcellebelysningLysløkkerFasadebelysningHagebelysning