PROTEKTIT Bio Cover Galaxy S10 rosa

PROTEKTIT by Elements er et dansk varemerke som produserer mobildeksler av biologisk nedbrytbart materiale. Det er laget av bioplast PBAT og trefiber, slik at produktene blir 100 % komposterbare og biologisk nedbrytbare i henhold til EU-standarden EN 13432.

Biodeksel beskytter enhetene dine med stil, samtidig som de er biologisk nedbrytbare og komposterbare, uten å gi giftige rester. Dekselets sammensetning består av trefiber og biopolymerer – eller PBAT – som gir en robust overflate.

PROTEKTIT er utviklet med tanke på havene. Veien er lang for å redde havene våre, men vi er godt i gang – og alle kan gjøre noe. Hvert år kjøpes det rundt en milliard nye mobiltelefoner over hele verden, med en gjennomsnittlig levetid på 20 år. I tillegg kjøpes det så klart tilbehør, med enda kortere levetid, som ender opp både på søppelplassen og i havet.

Dekslene våre er nedbrytbare og etterlater ingen giftstoffer eller plast. Derfor har ikke forbruk av PROTEKTIT dårlig innvirkning på havene, og du kan kjøpe dem med god samvittighet. Det bidrar til å holde havene plastfrie, ettersom de har 90 % nedbryting etter bare 90 dager. Emballasjen som dekselet leveres i, er selvfølgelig også komposterbar.

Men dekselet er så klart først og fremst laget for å beskytte telefonen. Det gir telefonen 360-graders beskyttelse, som igjen betyr at du slipper å bekymre deg for både telefonen og miljøet.

Sammendrag:
– Kompakt og elegant mobildeksel
– 100 % biologisk nedbrytbart
– 360-graders beskyttelse
– Bioplastisk komposittmateriale som er biologisk nedbrytbart til 100 %.
– Komposterbart FSC-merket emballasje som er 100 % plastfritt
– Tilpasset Samsung Galaxy S10


Bli en del av den miljøvennlige reisen!