• Fraktfritt
2

TextileTurbo-munnstykke ZE060.1 • ELECTROLUX • 9001661330

Varenummer: 9001661330
199,-
På lager
TextileTurbo-munnstykke ZE060.1
TextileTurbo-munnstykket er den beste måten å støvsuge husdyrhår og lo på, samt steder der det er vanskelige å komme til. Det perfekte munnstykket for møbler, trapper, puter, bilinteriører og tekstiloverflater.

Mer informasjon

TextileTurbo-munnstykke ZE060.1
Fo dyprengjøring av møbler og gardiner er dette TextileTurbo-munnstykket det perfekte tillbehøret. TextileTurbo-munnstykket er den beste måten å støvsuge husdyrhår og lo på, samt steder der det er vanskelige å komme til. Den fleksible åpningen gjør det mulig med både horisontal og vertikal støvsuging. Det perfekte munnstykket for møbler, trapper, puter, bilinteriører og tekstiloverflater. Electrolux TextileTurbo-munnstykket passer alle Electrolux-støvsugere som har en rund rørtilkobling på 32 till 35 mm.
Abonner på vårt nyhetsbrev!
Meld dig til nyhetsbrevet vårt og få eksklusive tilbud.
Fyll i din e-postadresse...
Blekk og tonerKontorElektronikkStøvsugerposerLyspærerHPCANONEPSONLEXMARKBROTHERSAMSUNGDELLOKIRICOHXEROXKontorrekvisitaSkriverpapirSkriverKonferanseHusholdBlokk og papirDatarengjøringKonvolutter og emballasjeMapperMerkingPenner og tegnerekvisitaPermer og registerSkrivebordsprodukterLamineringMinikalkulatorTapeLimPost-itPlastsekkerBordstativBrevkurvStiftemaskin og heftestiftBinders og gummistrikkSaks og skjæremaskinKorrekturlakk og korrekturrollerHullemaskinTidsskriftssamlerSkriveplate og SkriveunderlagErgonomiFotopapirKopieringspapirSpesialpapirEtikettskrivereWhiteboardServeringOppvaskHygienepapirDesinfeksjonMobiltilbehørTilbehør til datamaskinerTilbehør til nettbrettHodetelefoner og høyttalereKablerBatterier og ladereMobildeksel og futteral iPhoneMobildeksel og futteral SamsungSkjermbeskyttereLadere og kablerMinnekortMobilholderHandsfreeFM-sendereRengjøring mobilStyluspenDatamusDataveskerTastaturHarddiskUSB-minneUSB-hubHeadsetGamingDatarengjøringWebkameraerDeksel og futteralRengjøring nettbrettLadere & kablerMinnekortHoldereStyluspenIn-ear øretelefonIn-ear øretelefon (medium)Over-ear øretelefon (stor)Sport og treningTrådløse hodetelefonerBarnehodetelefonerTrådløs høyttalerePC-høyttalereBildeSoundDataStrømLadere og solcellerAdaptere og omformereAlkaliske batterierOppladbareBatterier til høreapparatBatteriladereKnappecellerRøykvarslereTilbehør til støvsugerRengjøringsprodukterRobotstøvsugerELECTROLUXVOLTAMIELESIEMENSBOSCHAEGPHILIPSNILFISKMELISSAHUGINHEPA-filterØvrige filtreMunnstykker og børsterRør og slangerDuftekulerRengjøringsmiddelRengjøringsprodukterMikrofiberkluterKjøkkenrengjøringRoborock tilbehørLyskilderSmarte hjemØvrige lamperLED-pærerHalogen-pærerGlødepærerAiram smart homePhilips HUESykkellys