• Fraktfritt
1
SWIRL alt Swirl Avfallspose Baderom 5L, 45-pakning

Swirl Avfallspose Baderom 5L, 45-pakning • SWIRL • 4008871215772

Varenummer: 4008871215772
25,-
På lager
Swirl Avfallspose Baderom 5L, 45-pakning
Hold rent daglig uten problemer med denne slitesterke og lekkasjesikre avfallsposen/søppelsekken, som er utstyrt med praktiske håndtak. Avfallsposen avgir også en frisk og behagelig sjøduft og reduserer dermed lukt av søppel. Håndtakene lar deg ikke bare bære posen, men er også hendige når posen skal knytes sammen.

Mer informasjon

Swirl Avfallspose Baderom 5L, 45-pakning
Swirl Avfallspose Baderom er laget av ekstra tykt materiale som sikrer at posen er meget holdbar og trygg for lekkasjer. Søppelsekken avgir også en frisk sjøduft og gir en ren og frisk følelse. For å lukke eller bære søppelposen med deg, har du de praktiske håndtakene. Den mindre avfallsposen passer perfekt i små søppelbøtter som f.eks. på badet.

Laget av 80% resirkulert plast, hvorav minst halvparten kommer fra resirkulert forbrukeravfall.

Antall: 45 poser
Størrelse: 5 liter
Abonner på vårt nyhetsbrev!
Meld dig til nyhetsbrevet vårt og få eksklusive tilbud.
Fyll i din e-postadresse...
Blekk og tonerKontorElektronikkStøvsugerposerLyspærerHPCANONEPSONLEXMARKBROTHERSAMSUNGDELLOKIRICOHXEROXKontorrekvisitaSkriverpapirSkriverHusholdBlokk og papirDatarengjøringKonvolutter og emballasjeMapperMerkingPenner og tegnerekvisitaPermer og registerSkrivebordsprodukterLamineringMinikalkulatorTapeLimPost-itPlastsekkerBordstativBrevkurvStiftemaskin og heftestiftBinders og gummistrikkSaks og skjæremaskinKorrekturlakk og korrekturrollerHullemaskinTidsskriftssamlerSkriveplate og SkriveunderlagErgonomiWhiteboardFotopapirKopieringspapirSpesialpapirEtikettskrivereServeringOppvaskHygienepapirRengjøringsmiddelDesinfeksjonMobiltilbehørTilbehør til datamaskinerTilbehør til nettbrettHodetelefoner og høyttalereKablerBatterier og ladereMobildeksel og futteral iPhoneMobildeksel og futteral SamsungSkjermbeskyttereLadere og kablerPowerbanksMinnekortMobilholderHandsfreeFM-sendereRengjøring mobilStyluspenDatamusDataveskerTastaturHarddiskUSB-minneUSB-hubHeadsetGamingLadereDatarengjøringWebkameraerDeksel og futteralRengjøring nettbrettLadere & kablerPowerbanksMinnekortHoldereStyluspenIn-ear øretelefonIn-ear øretelefon (medium)Over-ear øretelefon (stor)Sport og treningTrådløse hodetelefonerBarnehodetelefonerTrådløs høyttalerePC-høyttalereBildeSoundDataStrømLadere og solcellerAdaptere og omformereAlkaliske batterierOppladbareBatterier til høreapparatBatteriladereKnappecellerPowerbanksRøykvarslereTilbehør til støvsugerRengjøringsprodukterRobotstøvsugerELECTROLUXVOLTAMIELESIEMENSBOSCHAEGPHILIPSNILFISKMELISSAHUGINHEPA-filterØvrige filtreMunnstykker og børsterRør og slangerDuftekulerRengjøringsmiddelRengjøringsprodukterAvfallsposerMikrofiberkluterKjøkkenrengjøringRoborock tilbehørLyskilderØvrige lamperLED-pærerHalogen-pærerGlødepærerArbeidsbelysningSykkellys