• Fraktfritt
1
Dymo alt Brevvekt Dymo 10 kg

Brevvekt Dymo 10 kg • Dymo • 3501170929018

Varenummer: 3501170929018
Produsentens art.nr.: S0929010
919,-
På lager
Brevvekt Dymo 10 kg
Kompakt og presis brevvekt med Tara-funksjon som kan håndtere vekt opptil 10 kg. Vekten viser vekten i åtte sekunder etter at objektet er fjernet – praktisk når displayet er skjult av store brev og pakker.

Mer informasjon

Brevvekt Dymo 10 kg
En kompakt og nøyaktig digital brevvekt fra Dymo som kan veie opptil 10 kg. En "hold" -funksjon låser vektvisningen i åtte sekunder etter at objektet er fjernet, noe som er praktisk når store brev eller pakker skjuler displayet. Vekten har også en Tara-funksjon som lar deg veie innholdet i en beholder uten å inkludere vekten av beholderen. Den slås av automatisk når den ikke er i bruk. Veier også med 2 kg intervaller. Strømforsyning via USB-kabel eller tre AAA-batterier (ikke inkludert).

- fungerer med Windows XP, Windows Vista, Windows 7 eller Mac OS v10.4 eller senere

Plattformdimensjoner 20 x 20 cm
Abonner på vårt nyhetsbrev!
Meld dig til nyhetsbrevet vårt og få eksklusive tilbud.
Fyll i din e-postadresse...
Blekk og tonerKontorElektronikkStøvsugerposerLyspærerHPCANONEPSONLEXMARKBROTHERSAMSUNGDELLOKIRICOHXEROXKontorrekvisitaSkriverpapirSkriverHusholdBlokk og papirDatarengjøringKonvolutter og emballasjeMapperMerkingPenner og tegnerekvisitaPermer og registerSkrivebordsprodukterLamineringMinikalkulatorTapeLimPost-itPlastsekkerBordstativBrevkurvStiftemaskin og heftestiftBinders og gummistrikkSaks og skjæremaskinKorrekturlakk og korrekturrollerHullemaskinTidsskriftssamlerSkriveplate og SkriveunderlagErgonomiWhiteboardFotopapirKopieringspapirSpesialpapirEtikettskrivereServeringOppvaskHygienepapirRengjøringsmiddelDesinfeksjonMobiltilbehørTilbehør til datamaskinerTilbehør til nettbrettHodetelefoner og høyttalereKablerBatterier og ladereMobildeksel og futteral iPhoneMobildeksel og futteral SamsungSkjermbeskyttereLadere og kablerPowerbanksMinnekortMobilholderHandsfreeFM-sendereRengjøring mobilStyluspenDatamusDataveskerTastaturHarddiskUSB-minneUSB-hubHeadsetGamingLadereDatarengjøringWebkameraerDeksel og futteralRengjøring nettbrettLadere & kablerPowerbanksMinnekortHoldereStyluspenIn-ear øretelefonIn-ear øretelefon (medium)Over-ear øretelefon (stor)Sport og treningTrådløse hodetelefonerBarnehodetelefonerTrådløs høyttalerePC-høyttalereBildeSoundDataStrømLadere og solcellerAdaptere og omformereAlkaliske batterierOppladbareBatterier til høreapparatBatteriladereKnappecellerPowerbanksRøykvarslereTilbehør til støvsugerRengjøringsprodukterRobotstøvsugerELECTROLUXVOLTAMIELESIEMENSBOSCHAEGPHILIPSNILFISKMELISSAHUGINHEPA-filterØvrige filtreMunnstykker og børsterRør og slangerDuftekulerRengjøringsmiddelRengjøringsprodukterAvfallsposerMikrofiberkluterKjøkkenrengjøringRoborock tilbehørLyskilderØvrige lamperLED-pærerHalogen-pærerGlødepærerArbeidsbelysningSykkellys