Xtorm SolarBooster AP250 14 Watt Solar Panel

SolarBooster 14 W kommer med den nyeste SunPower®-teknologien, som gir den mest effektive lading i direkte sollys. Denne teknologien gjør at Xtorm kan bruke mindre solcellepaneler, men de er like kraftige som større solcellepaneler av Photovoltaic. Solcellepanelene er sydd med en 600 d hylster, som skaper et robust og sterkt produkt. Panelet er også lett å brette sammen og festes med en sterk magnet som gjør at den er enkel å bære med seg. I hvert hjørne av SolarBooster 14 finnes et feste for montering av en karbinkrok som følger med. Xtorms SolarBooster kan ikke bare lade mobile enheter, det er også mulig å koble til alle Xtorms ladere.
Funksjoner:
Høykvalitets solcellepaneler: Xtorms solarpanel inneholder den nyeste SunPower® teknologien, som er den beste tilgjengelige teknologien på forbrukermarkedet.
Soleffekt: Xtorm Solar Booster 14W  er utstyrt med SunPower® solcellepaneler som gir markedets beste effekt og sikrer minimal energitap under lade prosessen.
Automatisk strømstyring: Xtorms Solar Booster 14W er utstyrt med APM-chip. Noe som betyr at den automatisk balanserer riktig ladehastighet og fordeler virkningen effektivt mellom de tilkoblede enhetene.
Overbelastningsvern: Xtorms ladere beskytter batteriet i den mobile tilkoblede enheten fra å bli overladet med overbelastningsvern.
Temperaturregulering: Alle Xtorms ladere er utstyrt med en temperaturkontrollchip som hindrer at produktet blir overopphetet.

Xtorm SolarBooster AP250 14 Watt Solar Panel

Mål: 465x310mm (sammenbrettet: 310x155x26mm)
Farge: Svart Vekt: 315 gram
Solcellepanel: 14 Watt SunPower®
Tilkobling: 2xUSB + 5V/2, 1A (totalt 5V/3, 4A)
Inkluderer: Manual, Micro USB-ladekabel