• Fraktfritt
2

Logitech K270 Wireless Keyboard Nordic • LOGITECH • 5099206032828

Varenummer: 5099206032828
Produsentens art.nr.: 920-003735
479,-
På lager
Logitech K270 Wireless Keyboard Nordic
Logitech Wireless Keyboard K270 har opptil 24 måneders batterilevetid takket være den innebygde automatiske hvilemodus. 8 hurtigknapper og enkel installasjon gjør Logitech K270 til et opplagt valg. Logitech Unifying-mottakeren lar deg koble til opptil 6 enheter til datamaskinen din. 10 meters rekkevidde og selvfølgelig er den utstyrt med numerisk tastatur. Akkurat slik du vil ha det!

Mer informasjon

Logitech K270 Wireless Keyboard Nordic

Logitech Wireless Keyboard K270 gir et pålitelig trådløst tastatur som kan sammenkobles med opptil seks Logitech Unifying-kompatible mus og tastaturer. Kjent layout inkludert numerisk visningstastatur i normal størrelse. Alle nøkler er akkurat der du vil ha dem!Pålitelig trådløs tilkobling - uansett hvor du bruker tastaturet - takket være Logitech Unifying-mottakeren, som kan koble til opptil seks Unifying-kompatible mus og tastaturer.Den lille Logitech Unifying-mottakeren er så liten at den kan holde seg i den bærbare datamaskinen og koble til når du trenger den. I tillegg kan du koble til en annen kompatibel mus, kompatibelt tastatur eller numerisk tastatur til samme USB-mottaker på kort tid. Perfekt når du vil unngå å bære alt utstyret mellom kontoret og hjemmet. Med Logitech Unifying kobler du deg raskt og enkelt.Med Logitechs avanserte trådløse 2,4 GHz-tilkobling får du den samme påliteligheten som med en kablet tilkobling opptil 10 meter unna. * Automatisk frekvenskobling betyr at du i stor grad unngår signaltap - selv i miljøer der det er mange trådløse enheter. Og informasjonen din er beskyttet av 128-biters AES-tastaturkryptering - et av de høyeste sikkerhetsnivåene som er tilgjengelig.

* Det trådløse området varierer avhengig av miljøfaktorer og datautstyret som brukes.Opptil 24 måneders batterilevetid betyr at du ikke engang trenger å tenke på å bytte batterier på flere år. Og ingen av / på-knapp er nødvendig - automatisk hvilemodus hjelper deg med å spare energi. Batterilevetiden varierer avhengig av hvordan produktet brukes.Alt du gjør hver dag er like ved åtte snarveier som gir direkte tilgang til Internett, e-post, avspilling, pause, volumkontroll og mye mer.Installasjonen kan ikke være enklere - du kobler bare den trådløse mottakeren til en USB-port på datamaskinen, den bærbare datamaskinen eller netbooken, så er du i gang!

Innhold:

Trådløst tastatur

Samlende mottaker

2xAAA batterier

Instruksjoner for brukSystemkrav:

Windows XP, Vista, 7 eller nyere.

USB-port


Abonner på vårt nyhetsbrev!
Meld dig til nyhetsbrevet vårt og få eksklusive tilbud.
Fyll i din e-postadresse...
Blekk og tonerKontorElektronikkStøvsugerposerLyspærerHPCANONEPSONLEXMARKBROTHERSAMSUNGDELLOKIRICOHXEROXKontorrekvisitaSkriverpapirSkriverKonferanseHusholdBlokk og papirDatarengjøringKonvolutter og emballasjeMapperMerkingPenner og tegnerekvisitaPermer og registerSkrivebordsprodukterLamineringMinikalkulatorTapeLimPost-itPlastsekkerBordstativBrevkurvStiftemaskin og heftestiftBinders og gummistrikkSaks og skjæremaskinKorrekturlakk og korrekturrollerHullemaskinTidsskriftssamlerSkriveplate og SkriveunderlagErgonomiFotopapirKopieringspapirSpesialpapirEtikettskrivereWhiteboardServeringOppvaskHygienepapirDesinfeksjonMobiltilbehørTilbehør til datamaskinerTilbehør til nettbrettHodetelefoner og høyttalereKablerBatterier og ladereMobildeksel og futteral iPhoneMobildeksel og futteral SamsungSkjermbeskyttereLadere og kablerMinnekortMobilholderHandsfreeFM-sendereRengjøring mobilStyluspenDatamusDataveskerTastaturHarddiskUSB-minneUSB-hubHeadsetGamingDatarengjøringWebkameraerDeksel og futteralRengjøring nettbrettLadere & kablerMinnekortHoldereStyluspenIn-ear øretelefonIn-ear øretelefon (medium)Over-ear øretelefon (stor)Sport og treningTrådløse hodetelefonerBarnehodetelefonerTrådløs høyttalerePC-høyttalereBildeSoundDataStrømLadere og solcellerAdaptere og omformereAlkaliske batterierOppladbareBatterier til høreapparatBatteriladereKnappecellerRøykvarslereTilbehør til støvsugerRengjøringsprodukterRobotstøvsugerELECTROLUXVOLTAMIELESIEMENSBOSCHAEGPHILIPSNILFISKMELISSAHUGINHEPA-filterØvrige filtreMunnstykker og børsterRør og slangerDuftekulerRengjøringsmiddelRengjøringsprodukterMikrofiberkluterKjøkkenrengjøringRoborock tilbehørLyskilderSmarte hjemØvrige lamperLED-pærerHalogen-pærerGlødepærerAiram smart homePhilips HUESykkellys