• Fraktfritt
1

12 mm tape, svart tekst på gul, laminert, 8 m • BROTHER • TZE631

Varenummer: TZE631
Produsentens art.nr.: TZe631
BROTHER alt 12 mm tape, svart tekst på gul, laminert, 8 m
156,-
På lager
12 mm tape, svart tekst på gul, laminert, 8 m
Brother TZe-631, merkebånd med selvheftende laminert tape. Med TZe-631 lager du enkelt tydelige og holdbare etiketter til mapper, kabler og annet.

Mer informasjon

12 mm tape, svart tekst på gul, laminert, 8 m
Med etikettape TZe-631 fra Brother lager du enkelt tydelige og holdbare etiketter for alt som trenger å merkes og organiseres på kontoret og hjemme. Tapekassett TZe-631 kan brukes i alle Brothers P-touch merkemaskiner for TZ- eller TZe-tape. Etikettene er grundig testet og utviklet for å tåle høye og lave temperaturer, kjemikalier, sollys, væsker og slitasje. TZe-631 er egnet for både innendørs og utendørs bruk.

Spesifikasjoner

12 mm bred og 8 m lang
Svart tekst på gul bakgrunn
Høy kvalitet
Holdbare og lettleste resultater
Passer til alle P-touch-klassifiserte maskiner for TZe tape
Abonner på vårt nyhetsbrev!
Meld dig til nyhetsbrevet vårt og få eksklusive tilbud.
Fyll i din e-postadresse...
Blekk og tonerKontorElektronikkStøvsugerposerLyspærerHPCANONEPSONLEXMARKBROTHERSAMSUNGDELLOKIRICOHXEROXKontorrekvisitaSkriverpapirSkriverKonferanseHusholdBlokk og papirDatarengjøringKonvolutter og emballasjeMapperMerkingPenner og tegnerekvisitaPermer og registerSkrivebordsprodukterLamineringMinikalkulatorTapeLimPost-itPlastsekkerBordstativBrevkurvStiftemaskin og heftestiftBinders og gummistrikkSaks og skjæremaskinKorrekturlakk og korrekturrollerHullemaskinTidsskriftssamlerSkriveplate og SkriveunderlagErgonomiFotopapirKopieringspapirSpesialpapirEtikettskrivereWhiteboardServeringOppvaskHygienepapirRengjøringsmiddelDesinfeksjonMobiltilbehørTilbehør til datamaskinerTilbehør til nettbrettHodetelefoner og høyttalereKablerBatterier og ladereMobildeksel og futteral iPhoneMobildeksel og futteral SamsungSkjermbeskyttereLadere og kablerMinnekortMobilholderHandsfreeFM-sendereRengjøring mobilStyluspenDatamusDataveskerTastaturHarddiskUSB-minneUSB-hubHeadsetGamingLadereDatarengjøringWebkameraerDeksel og futteralRengjøring nettbrettLadere & kablerMinnekortHoldereStyluspenIn-ear øretelefonIn-ear øretelefon (medium)Over-ear øretelefon (stor)Sport og treningTrådløse hodetelefonerBarnehodetelefonerTrådløs høyttalerePC-høyttalereBildeSoundDataStrømLadere og solcellerAdaptere og omformereAlkaliske batterierOppladbareBatterier til høreapparatBatteriladereKnappecellerRøykvarslereTilbehør til støvsugerRengjøringsprodukterRobotstøvsugerELECTROLUXVOLTAMIELESIEMENSBOSCHAEGPHILIPSNILFISKMELISSAHUGINHEPA-filterØvrige filtreMunnstykker og børsterRør og slangerDuftekulerRengjøringsmiddelRengjøringsprodukterAvfallsposerMikrofiberkluterKjøkkenrengjøringRoborock tilbehørLyskilderØvrige lamperLED-pærerHalogen-pærerGlødepærerSykkellys